Проектирање и изведба на : централно греење, соларни системи, водовод и канализација.

 
Сервис и резервни делови.
 
 
 
 
 

Инвестирај сега - за помали трошоци во иднина

 
Искористете ја максимално сончевата енергија и намалети ги Вашите сметки за електрична енергија.
Ние во СИТРА ИНЖЕНЕРИНГ се занимаваме со проектирање и изведба на централно греење, соларни системи, водовод и канализациони инсталации како и сервисирање и резервни делови за истите.


 
 
 
 
НАПРАВЕТЕ ГО ПРАВИЛНИОТ ИЗБОР - ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО ВАШАТА ИДНИНА!
 
 
 
 
 
 
 
 

ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ

 
Системот за централно греење обезбедува топлина на целата внатрешност на зградата (или дел од зградата), куќата или вашата канцеларија, од една точка до повеќе простории.
 
 
 

СОЛАРНИ СИСТЕМИ

 
Нашите соларни панели користат разни обновливи извори на енергија и се достапни за сите типови на објекти, нашите системи за топла вода задоволуваат мали и големи домови.
 
 
 

ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

 
Еколошки, долготрајни, и заштитени од протекување сенашите системи за водовод и канализација. Нашиот квалитет, нашите решенија се лесни и брзи за инсталирање, траат со децении.
 
 
 

СЕРВИС И РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

 
Со нашите развиени планови за одржување и сервисирање, како и со помош на најсовремени уреди за мерење и соодветни резервни делови, ние го намалуваме вашиот застој на минимум.
 
 
 
 
 
 

ИНВЕСТИРАЈ ДЕНЕС - ЗА ПОДОБРО УТРЕ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Системот за централно греење се комбинира со други системи со цел да се контролира топлината, целиот систем може да биде HVAC систем. Најчесто се користи во студена клима за загревање на зграда или група згради, иако повеќето модерни комерцијални згради, вклучувајќи канцелариски згради, високи станбени простории, хотели и трговски центри денес имаат одредена форма на централно греење. Постојат многу различни типови на системи за централно греење на пазарот, од кои повеќето се состојат од централен котел (што всушност е генератор на топлина бидејќи водата не е „зовриена“, достигнува врвови на 82–90 ° C) или печка за загревање вода, цевки за дистрибуција на загреаната вода и разменувачи на топлина или радијатори за да се спроведе оваа топлина во објектот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Снабдување со топла вода домашна, комерцијална и индустриска. Сончевиот бојлер е наједноставниот, најевтиниот и најефикасниот начин за загревање на водата. Може да се инсталира насекаде, од мал простор, до деловни објекти, индустриски објекти, селски куќи и рурални имоти.
Дали вреди да инвестирате во соларен систем?
Соларните системи за греење на водата обично чинат повеќе од конвенционалните системи за греење на водата. Сепак, сончевиот бојлер обично може да ви заштеди пари на долг рок.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ситра инженеринг врши развојот на проект за водовод и канализација кој е неопходен процес за ефикасно работење, бидејќи во овој процес професионалците ги земаат предвид и размислуваат за сите важни аспекти и најмалите детали за идниот систем.
Ние нудиме флексибилни системи што можат да се користат вашиот простор.
Еколошки, долготрајни, и заштитени од протекување сенашите системи за водовод и канализација. Нашиот квалитет, нашите решенија се лесни и брзи за инсталирање, траат со децении.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Со нашите развиени планови за одржување и сервисирање, најсовремени уреди за мерење и соодветни резервни делови, ние го намалуваме вашиот застој на минимум. Како по правило, ревизијата се прави еднаш годишно. Нашиот тим за сервис доаѓа на претходна инспекција и ги собира сите потребни информации за поправки и резервни делови. После тоа, се врши поправка и / или замена на резервните делови.

 
 
 
 
 
 
 

Наши проекти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контакт

 
Барате детали за понуда? Имате прашање?
Контактирајте не преку формата подолу.

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*